Pondělí 13.1.
Polévka: Dýňový krém s praženými semínky 25,-/43,-
1. Špagety s krůtím masem v rajčatové omáčce s olivami, sypané sýrem 169,-
2. Mexický vepřový kotlet s opečeným bramborem 169,-
3. Caesar salát s kuřecím masem, opečenou slaninou, krutónky a parmazánem 169,-
Úterý 14.1.
Polévka: Gulášová 25,-/43,-
1. Záhorácký závitek z vepřového masa s bramborovým knedlíkem 169,-
2. Smažený holandský řízek s vařeným bramborem a domácí tatarkou 169,-
3. Hrachová kaše s opečenou klobásou, cibulkou a kyselou okurkou s pečivem 149,-
Středa 15.1.
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 25,-/43,-
1. Hovězí svíčková na smetaně s brusinkovým terčem a houskovým knedlíkem 179,-
2. Pečené kuřecí stehno na rozmarýnu s basmati rýží 169,-
3. Halušky s trhaným vepřovým masem, smaženou cibulkou a jogurtovým česnekovým dipem 169,-
Čtvrtek 16.1.
Polévka: Boršč se zakysanou smetanou 25,-/43,-
1. Kuřecí játra se zeleninou a americkým bramborem 169,-
2. Pečené krůtí maso s červeným zelím a karlovarským knedlíkem 179,-
3. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem a hráškem s červenou řepou 169,-
Pátek 17.1.
Polévka: Francouzská cibulačka se sýrovým toustem 25,-/43,-
1. Pečený medový bůček s vídeňskou cibulkou a šťouchaným bramborem 169,-
2. Kuřecí kapsa plněná bazalkovým pestem a mozzarellou s rajčaty s kroketami 179,-
3. Steak z lososa s thajskou rýží 199,-
Seznam alergenů zde