Pondělí 13.1.


Polévka: Dýňový krém s praženými semínky 25,-/43,-


1. Špagety s krůtím masem v rajčatové omáčce s olivami, sypané sýrem 169,-

2. Mexický vepřový kotlet s opečeným bramborem 169,-

3. Caesar salát s kuřecím masem, opečenou slaninou, krutónky a parmazánem 169,-


Úterý 14.1.


Polévka: Gulášová 25,-/43,-


1. Záhorácký závitek z vepřového masa s bramborovým knedlíkem 169,-

2. Smažený holandský řízek s vařeným bramborem a domácí tatarkou 169,-

3. Hrachová kaše s opečenou klobásou, cibulkou a kyselou okurkou s pečivem 149,-


Středa 15.1.


Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 25,-/43,-


1. Hovězí svíčková na smetaně s brusinkovým terčem a houskovým knedlíkem 179,-

2. Pečené kuřecí stehno na rozmarýnu s basmati rýží 169,-

3. Halušky s trhaným vepřovým masem, smaženou cibulkou a jogurtovým česnekovým dipem 169,-


Čtvrtek 16.1.


Polévka: Boršč se zakysanou smetanou 25,-/43,-


1. Kuřecí játra se zeleninou a americkým bramborem 169,-

2. Pečené krůtí maso s červeným zelím a karlovarským knedlíkem 179,-

3. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem a hráškem s červenou řepou 169,-


Pátek 17.1.


Polévka: Francouzská cibulačka se sýrovým toustem 25,-/43,-


1. Pečený medový bůček s vídeňskou cibulkou a šťouchaným bramborem 169,-

2. Kuřecí kapsa plněná bazalkovým pestem a mozzarellou s rajčaty s kroketami 179,-

3. Steak z lososa s thajskou rýží 199,-

Seznam alergenů zde